EN FR NL

Olivier Brouwers

Olivier stamt uit een familie van Brusselse notarissen (familie Sohet).


Nadat zijn universiteitsstudies hem van Saint-Louis (kandidatuur in de rechten) via de UCL (licentiaat in de rechten) naar de VUB hadden gebracht (licentiaat in het notariaat), begon Olivier in 1996 aan zijn professionele loopbaan in het Kantoor van zijn grootvader Charles-Emile Sohet, in Vorst.
Wanneer hij in 2002 tot kandidaat-notaris wordt benoemd, gaat hij een jaar lang werken op het Kantoor van Notaris Patrick Van Oudenhove, in Sint-Pieters-Leeuw, de tijd nodig om zijn certificaat van tweetaligheid te behalen.


Hij associeert zich met Notaris Marc Van Beneden in 2005. Daarna wordt hij benoemd tot Notaris ter vervanging van Notaris Jacques de Mol in 2007.
Naast de gebruikelijke notariële onderwerpen specialiseert Olivier zich in bouwrecht en vennootschaps- en verenigingsrecht.
Hij werd met name benoemd tot geassocieerd lid van de FAIB (Federation of European and International Organizations established in Belgium) en werkt samen met visit.brussels voor het opstellen van factsheets over verenigingen.


Hij is de minuuthouder van de geassocieerde Notarissen Marc Van Beneden en Olivier Brouwers (periode van ... tot ...), en van de Notarissen Jacques de Mol, Frans Lambert, ...


Talenkennis: Frans, Nederlands en Engels.

 

*cookies_bar_text
*cookies_dismiss